Denna torsdag gästar vi Schweiz. där det bjuds på kakan carac. Caracs består av en pajdeg, varpå en chokladfyllning vilar, vilken glaseras med en fondantglasyr i grönt
Ingredienser 1/2 dl pekannötter 3 dadlar, urkärnade En nypa havssalt Blåbärskrydda (att rulla i) Gör så här Mixa ihop pekannötter, dadlar och salt till en smet
Oh dear - it's tea time. och så är vi i England. En smakkombination av mörk choklad, och Earl Grey, gav denna kaka en fantastisk smak jag tidigare inte bekantat mig med
Jag älskar avocado, jag älskar att baka, oooch det finns en mängd olika bakverk innehållande eller baserade på, just avocado - trots detta, har jag aldrig bakat med avocado
Hej på er allihop. Nu är jag hemma igen efter en helt underbar tripp till Italien. Jag måste erkänna att det inte kändes helt kul att komma hem till alla snödrivor som ligger kvar här hemma
Ta kastrullen från plattan och rör ner äggulan och osten. Hej. Hoppas ni haft en härlig helg. Jag jobbade på nationaldagen, men har sen varit ledig och njutit av vädret
En heldag i Västerås och första seminariet på distanskursen avklarad. Skönt, men lite jobbigt också nu när man vet vilka uppgifter man har framför sig denna termin
Härlig söndag framför oss, som utlovar sol, regn, och stort åskväder. *Härligt*. eller. Fick till och med en liten sovmorgon till 7, vilket fick en till att hurra
Ta under tiden fram en tjockbottnad kastrull. Så var vi på hemmaplan igen. Några dagar på Piteå havsbad med sommar och sol, massor med bad och lite shopping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.