Smör – mjölkfrittmargarin. I alla fall är det minfavoritsemla. Roligtfaktiskt att det finnsmiljonervarianter, på den traditionellaklassiska semlan, idag
Suget efter julmat har börja komma så smått och jag dreglar lätt när jag tänker påkrämig Janssons frestelse, små delikatessköttbullar, olikasillar, rökta fiskar och allt annat gott
Nu när det börjar närmasig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Idagblir det gryta påkycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Jag vill med boken förmedla att äta rätt är lätt – när man väl fått bollen irullning. ”…Kostrådgivning för mig handlar alltså inte om »dieter« – istället handlar det om långsiktigt välmående, om att komma ikänslomässig balans, att förebygga sjukdomar, att lindrasjukdomstillstånd, att återta kontrollen över sittsignalsystem, att styra sinaimpulser och vara tillfredsisin kropp
Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatten eller mjölk – vad vet jag. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som ibutikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärnaliteovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Riv mandelmassa och lös den med. Först ut är botten. Tillsättmandelblandningen. och häll sisti mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.