Du som tempererar kommer att få choklad över, men det är svårare att temperera små mängder. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Det är verkligen en magisk känsla att få vara med och inspirera till de livsomvälvande förändringar som människor upplever när de lägger om kosten och äntligen börjar må bättre
Kosten efterliknar den kost som människan skapades för att äta, därav namnet stenålderskost. Produkter som bönpasta, matvete och olika glutenfria grötvarianter ärpopuläratillsammans med hälsotrender som surkål, gurkmeja-shot, smoothies och grönsaksjuicer
Det ärdärför ingen grund att tro att vi är genetiskt anpassade till att äta spannmål och vi anser att den typen av föda är en modern föda för människan
kokosolja/ghee/olja till stekning. ) De här plättarna var såååååå goda. Tillsätt vinäger och bikarbonat. Receptet har jag hittat hos min bloggvän Kjersti som har många smarriga recept och framförallt alla hennes bakrecept är glutenfria
Så pappan och Viljar har varit hemma idag och medan jag sitter på jobb får jag bilder av en bondomelett och en gladskit till unge som mular omelett så det står härligatill
Rör ordentligt till en smidig smet och bred ut i botten på en form med bakplåtspapper. Igår fick jag för mig att baka nått, och nått blev biskvier i långpanna, galet goda då de är jätte super kalla
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.