Igår kväll fickvi oväntat men uppskattat besök av en mycket trevlig säljare från Gourmetfisk som har en mycket bra affärsidé – att leverera fisk, skaldjur och kött direkttill dörren
Igår åt jag en jättegod middag, bestående av butternuts squash, morot och röd och grön paprikatillsgadei ugnen, serverade med edamamebönor, quornfiléer och två såser
Har bara diskat undan från igår,varförvillingen komma och blidiskhjälp hos mig. Jag började gårdagen med att grädda kaffeosten som fått rinna av och torka i durkslaget hela natten i kylskåpet
Här kommer bilderna och receptet på pizzahawaii som jag gjorde igårtillsammans med pestopizzan. Jag brukar inte tycka om varm frukt så mycket men ananas går bra och den blir jättegod på pizzan =)
Igår blev det en jättegod köttfärspaj tillmiddag som vi åt tillsammans med en sallad som bestod av fetaost, blandade salladssorter, körsbärstomater och rostade nötter
Igårtillpotatis och purjolökkssoppan åt vi ju nybakad focaccia och här kommer receptet på den. Jag snålade lite med olivoljan ovanpå brödet innan jag satte in det i ugnen så det fickinteriktigt den där bruna fina färgen som det brukar få men det var gott ändå =)
Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. Och den är verkligen jättegod. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Igår plockade jag upp ett paket älgfärs ur frysen. Funderade ett tag på vad jag skulle hitta på och bestämde mig ganska snart för klassisk köttfärssås och spaghetti
Om mig. Anna Lena heter jag för er som inte redan känner mej. Äntligen har jag kommit ut med en blogg till alla Er som följer minmatlagning och bakning på FB och här kommer även dom efterfrågade recepten att skrivas ut
Igår gjorde vi denna smulpaj med äppel som eftermiddagsfika. Eftersom en av oss kommer från äpplenas förlovade land, Skånes östkust, så var vi sugna på att göra något med denna frukt
Vad kul att se ni att ni uppskattar mina recept. Lussebullsreceptet gilladesverkligen. ) Hoppas ni fortsätter att läsa för det kommer att komma fler recept framöver självklart
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.