Mitt svar då, samma somom jag skulle fått frågan idag. Jag märker en klar försämring i min fibromyalgiom jag under några dagar får i mig för lite smör och annat fett, jag blir kraftlös och får mer ont i kroppen
salt & svartpeppar. Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Här kommer en liten kort text om något helt annat än recept, men något som är tusen gånger viktigare
Men så gott som alla LCHF-förespråkare har idag gått över till att ta bort spannmål helt ur kosten. Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Här på Kostbevakningen. Jag får ibland kritik för att jag använder äpple och även tomatsom smaksättning i mina recept, det räknas inte som LCHF av en del
salt & peppar. Men så kom den med förra leveransen av Årstiderna. Med det sagt ska jag tillägga att jag har “ruvat på den” i nästan två veckor innan jag kom på vad jag skulle göra med den
Här på Kostrådgivarna. Det är inte så ofta som jag lagar till gris kanske du har märkt, är helt enkelt inte så förtjust i smaken och upplever även att jag får mer värk om jag äter mycket charkprodukter av griskött
Då och då kommer jag att dela mina tankar och recept härinne som vanligt, följ gärna bloggen genom att anmäla dig till nyhetsbrevet så du inte missar nåt inlägg
Självklart måste man vara stenhård med kostenom man ska dieta inför en fitnesstävling, men för att hålla en bra form, må bra och utvecklas i gymmet finns det absolut plats för lite godsaker då och då
Fick ett mail från Paleolina med tips om en spännande festival i Undersåker, Jämtland den 22-23 augusti med mycket för oss som gillar naturlig mat. 23 augusti har Karl Hultén föreläsning om Paleolitisk kost på Tillsammansfestivalen i Undersåker, missa inte det om du är i närheten
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.