Till rätten är det gott med ett glas rött vin och gärna vitlöksbröd. Det här är ett recept jag hittade på i höstas och det är en riktigtostig och smakrik sås, så den passar alla som älskar pasta likväl som ost
TortellinimedOstsås och parmaskinka. Färsk TortelliniOstsås (hemmagjord på smör, mjöl, grädde, riven ost, salt och peppar)ParmaskinkaSparris TomatKoka Tortellinin lägg upp på tallrikar och ringla över ostsåsen
Ostsåsenblir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. Gickigenomlitebilderi kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Skiti den gula såsen med smak av cheddar (läs. Att göra egen ostsås är relativt enkel match. industri) som man köper på burk och rör till en egen istället
Det finnstortellinimed många smaker, jag valde medricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Smaka sedan av med salt och svartpeppar och tillsätt den kokta och avrunna tortellinini såsen. Riv över lite färsk muskotnöt och smaka återigen av med salt och nymald svartpeppar
IngredienserPortioner. 4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5. - Rabatt GoGreen 200-1000 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.