4 250 g broccoli 3 förp färsk pasta (gärna tortellinimed ost och skinka) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 påse riven gratängost (à 150 g) Att ha hemma 2 dl mjölk salt peppar Lägg till i inköpslistan
TortellinimedOstsås och parmaskinka. Färsk TortelliniOstsås (hemmagjord på smör, mjöl, grädde, riven ost, salt och peppar)ParmaskinkaSparris TomatKoka Tortellinin lägg upp på tallrikar och ringla över ostsåsen
Ostsåsen blir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Det finns tortellinimed många smaker, jag valde med ricotta och spenat. Färsk pasta går fort och laga och du kan välja att äta denna rätt som vegetarisk eller som jag med köttbullar till
Ät sedan ihop med en sallad. Blanda tortellinin och köttfärssåsen i en ugnsform. 2 st förpackningar tortellini färsk, annars ta 500 gram utav den torra. 2 st förpackningar tortellini färsk, annars ta 500 gram utav den torra
Smaka sedan av med salt och svartpeppar och tillsätt den kokta och avrunna tortellinin i såsen. Riv över lite färsk muskotnöt och smaka återigen av med salt och nymald svartpeppar
4 500 g tortellini (ricotta och spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.