Torskrygg med prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrème 10 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Torskrygg med prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrème 10 propoints 2 portioner
  • 300 g torskfilé
  • 1 l vatten
  • 1/2 dl salt
  •  
  • Pepparrotscrème
  • 1 dl crème fraîche 5%
  • 1 msk pepparrot, riven
  • 1/2 msk citronjuice
  • salt och vitpeppar
  • Potatispuré
  • 400 g mandelpotatis
  • 3/4 dl mjölk
  • 1 msk milda culiness
  • vitpeppar
  • salt
  • 1/2 dl prästost max 17%, riven
  • 2 1/2 dl kantareller
  • 2 tsk milda culiness

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.