Torskburgaremed citronaioli. Den här torskburgaren åt vi som lördagsmiddag för två veckor sen. Blanda majonnäs med vitlök, citron och dill, smaka av med salt & peppar
Till förrätt bjöd Jeanette på räk- och avokadotårta medishavsrom, hämtad från Tinas matprogram. Till huvudrätt lammgryta och därefter chokladkaka med pinjenötter
Ikväll blev det rödbetsbiffar medcitronmajonnäsoch pepparrotsmajonnäs. Hälften av majonnäsen blandade jag med rivet citronskal, citronsaft och lite japansk soja
Blanda samman ingredienserna till salladen och toppa bakelserna med sallad ochishavsrom. Skär avocadon i små kuber och rör ihop med crème fraiche, chili och citron
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.