Tonnatosås. Tonnatosås. Häll av oljan från tonfisken. Blanda tonfisk, gräddfil, vitlök, apelsin- och citronsaft, salt och peppar i en matberedare och kör till en sås
Tonnatosås. Putsa köttet. Skär lök, morot och selleri i bitar. Bryn köttet runt om i en gryta med olja. Tillsätt lök, morötter, selleri, lagerblad, hel vitlöksklyfta, vin, vatten, salt och peppar
Låt svalna och skär sedan i tunna skivor och servera gärna med tonnatosås. 1 fläskfilé2 vitlökklyftor1 tsk hackad rosmarinrivet skal av 1 citronolivoljasalt och svartpepparSätt ugnen på 125 grader
Salladen passar utmärkt tillsamman med fläskfilé och tonnatosås eller på ett buffébord. Räcker till 8-10 personer på en bufféFick denna supergoda potatissallad på en tjejträff för ett tag sedan
4 personer 500 g kalvrygg 1 msk rivet citronskal Salt och peppar Olivolja Tonnatosås. 50 g avrunnen tonfisk i vatten 2 msk kapris 2 tsk dijonsenap 1 äggula 1 dl solros eller rapsolja 1 msk vitvinsvinäger Salt och peppar Garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.