En god rätt till högtidsborden, buffén eller som förrätt (varför inte till Nyår) är denna tårta. Brukar även göra en glutenfri, sockerfri (LCHF) variant med matjessill, se här
Ny vecka mina vänner, nya möjligheter. Jag startar veckan med att slänga ut ett frukosttips, jag har nämligen lovat mig själv att börja äta frukost (trumvirvel), varje dag, amen
Här kommer ett tips på en god "låda" man kan göra av inkokt lax. Nu var det ju ett år sedan jag gjorde den här så jag minns inte riktigt hur mycket jag hade av allt
1 dl crème fraiche 1 msk majonnäs 2 tsk senap 1 krm salt ca 2 msk hackad gräslök eller ca 2 msk röd lök 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen 1 st paprika ca 12 centimeter gurka 2 st rektangulära tunnbröd 4 st blad av sallad
2 dl creme friache (naturell eller gärna smaksatt med paprika och chili) 230 g tacosalsa 4 dl riven ost Degen 100 g smör 2 dl vetemjöl ½ tsk salt 3 dl mjölk 3 ägg Recept på tonfiskrulle hittar du HÄR
10 januari - hur väl känner du din partner. OBS. Kommentar från Kamille. g r o v ångest inför att göra detta, hatar att ha fel och känner på mig att jag kommer inse att jag inte vet så mycket om Emma när jag väl börjar… men det får ni förlåta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.