1 förp smördeg, kyld på rulle (à 250 g) 1 dl crème fraîche ca 400 g grön sparris (så tunna du kan hitta) ca 20 g parmesanost 1 citron 0,5-1 tsk chiliflakes flingsalt olivolja
Tillbuffén hade jag även beställt färdigskivad rostbiff. Till den tidigare publicerade potatissalladen som jag hade på en buffé, (recept HÄR) kompletterade jag med bl a kallskuren kycklingfilé
Perfekt sommarmat och så gott. Blanda ihop allt till marinaden och lägg i kycklingen. torka av kycklingen, bryn den i en stekpanna tills den får fin färg
tillbehör. Låt stå i ugnen ca 30 minuter, tills kyckligen har en innertemperatur på 70 grader. Planerar du någon form av buffé iår så måste vi tipsa om rimmad kyckling
Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Koka tills de är mjuka. Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.