1 förp smördeg, kyld på rulle (à 250 g) 1 dl crème fraîche ca 400 g grön sparris (så tunna du kan hitta) ca 20 g parmesanost 1 citron 0,5-1 tsk chiliflakes flingsalt olivolja
Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Men den där strålande och bästa ever idén den visade sig inte, antar att den gömde sig bakom någon hjärncell och väntar in rätt tillfälle att poppa upp, men mycket annat kom på pränt och jag tror att saker och ting kan hända framöver
Igår var det Fars dag och jag åkte hem till mina föräldrar och firade pappa med lite trisslotter. Mamma tillaga en god middag bestående av färsk lax och rökt lax
Tillbuffén hade jag även beställt färdigskivad rostbiff. Till den tidigare publicerade potatissalladen som jag hade på en buffé, (recept HÄR) kompletterade jag med bl a kallskuren kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.