Tonfiskrulle
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Tonfiskrulle

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk majonnäs
  • 2 tsk senap
  • 1 krm salt
  • 2 msk hackad gräslök
  • eller ca 2 msk röd lök
  • 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen
  • 1 st paprika
  • 12 centimeter gurka
  • 2 st rektangulära tunnbröd
  • 4 st blad av sallad

Beskrivning

    Mät upp crème fraiche, majonnäs, senap och salt. Blanda.

    Hacka gräslök eller röd lök fint och blanda i.

    Låt tonfisken rinna av och blanda i.

    Skär paprika och gurka i mindre bitar. Blanda i.

    Vik ihop tunnbröden och lägg med skarven nedåt.

    Strimla salladen och servera vid sidan av tunnbrödsrullen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.