Idag tänkte jag göra två variationer på tonfiskcarpaccio. På den första sittningen finner man en sotad tonfiskcarpaccio med örtig olivolja, lite rödlök och konfiterad äggula
Till förrätt åt jag tonfiskcarpaccio med oliver och äggsås. Igår lämnade vi barnen med bästa svärmor för att gå ut och äta tillsammans med ett par vänner
Bland annat så bjöds det på rårakor med löjrom, gravad oxrygg med sallad på syrad sparris och morot och tonfiskcarpaccio med rostad blomkål och rimmad gurka
Vi delade på olika smårätter bland annat tonfiskcarpaccio, grillad bläckfisk, friterad fisk och grillspett samt avslutade med en grillmix som vi knappt fick plats i magen
Till förrätt valde vi båda tonfiskcarpaccio. Sådär, nu är alla projekt för den här veckan inskickade, minicabben bokad till imorgon, flygbiljetterna utskrivna och väskan packad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.