Ingredienser Portioner. 4 2 förp tonfisk i vatten (à 185 g) 2 dl matyoghurt 2 msk sweet chilisås salt och peppar 1/4 isbergssalladshuvud 2 tomater 4 hamburgerbröd Till servering stavar av grönsaker t ex
Skär moroten i stavar och sätt dem i ett glas med vatten - då håller de sig fräscha. Mosa avokadon och blanda den med citronsaft, youghurt eller filmjölken, salt och tobasco
Färgglad tonfiskburgaremed LCHP-bröd. Tur då att jag tog med mig Smilla och åkte ner till Söderköping igår för att hänga lite med mamma – det var välbehövligt för själen
Ingredienser Portioner. 4 Ris 4 port ris Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 3 dl mjölk 2 tsk majsstärkelse 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1/2 kruka persilja Morot 2 morötter Schnitzel 600 g skinkschnitzel 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris Kyckling 12 kycklingben 1 msk olja salt och peppar Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl mjölk 2 tsk dijonsenap 1/2 kruka persilja 2 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Rosta brödet, lägg på sallad, tomat, kycklingburgare och dressing och servera medmorotsstavar. Mixa ihop ingredienserna till dressingen med en stavmixer
Här har jag gjort små biffar av smeten men det funkar ju också att göra tonfiskburgare och servera i bröd gärna tillsammans med avokado, tomat, rödlök och yoghurtsås
Testa om oljan är tillräckligt varm med en lökbit. Se till att ha ett lock att lägga över oljan om den skulle fatta eld (försök EJ släcka olja med vatten - då exploderar den)
Lägg nu upp allt på varma tallrikar, börja medmorotsstavarna, fiskbiten, det delade ägget både på tvären och längden uppe på fisken och fördela sedan såsen över skapelsen och dekorera med persiljekvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.