Bred på majonäsblandningenochlägg på garneringen. Majonäsblandningen. Garnera slutligen hela tårtan med hackad/skuren isbergssllad, räkor, äggskivor, gurkskivor, tomater, citronskivor och dillvippor
Pensla grönsakerna med olja ochlägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grilla högt upp i ugnen under grillelementet, tills de får fin färg och paprikan får svarta fläckar i skalet
Rör ihop lök, ägghacket, tonfisk, majonnäs och chilisås. Tycker du inte om majonäs går det även bra att använda bredbar ost som finns i magra varianter och med olika smaker
Koka äggenoch skala dem. Blanda samman alla ingredienser utom äggen i en stor skål. Tonfisksallad åt mannen och jag ofta för många år sedan, och då innehöll den vitt ris, tonfisk och ärtor/majs/paprika-blandning
Lägg de hackade äggen i botten på formen. Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.