Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Fördela det över brödet och täck med en ny botten. Rör samman majonnäs med färskost till en jämn smet. Lossa kycklingbrösten ochlägg undan dem till garneringen
Täck hela smörgåstårtanmed denna röra. Garnera slutligen hela tårtan med hackad/skuren isbergssllad, räkor, äggskivor, gurkskivor, tomater, citronskivor och dillvippor
Dekorera med sallad, ost, skinka ochägg. Blanda philadelfiaosten med skinkan och bre på nästa lager. Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka
Mosa ihop de kokta äggenmed resten av ingredienserna i äggröran. det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp
Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Jag hade förberett en rund smörgåstårta kvällen innan fylld med skagenröra, äggoch mjukost. Och här kommer recept på smörgåstårtan samt bildregn från gårdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.