Det här är en väldigt god soppa som vi tycker om att göra under höst- och vintermånaderna. Receptet blir en större laddning soppa, och vi tycker att det är bra att göra lite extra som vi kan frysa in och plocka fram då och då
Ibland när jag lagar mat eller fixar en smoothie och det ska gå snabbt, bara gör jag och smakar av med kryddor och så vidare, utan att tänka på HUR jag gör
Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Självklart eftersom att den är så god men även för att den är så enkel och snabb att göra. Boken är en perfekt grundkurs och kokbok för ett liv med clean food som dessutom är extra ren och läkande
Tina på svag värme och krama sedan ur allt vatten. Skär fetaosten i små tärningar och hacka tomaterna. Sprid ut spenaten i pajformen och strö därefter fetaosttärningarna och de hackade tomaterna över
Dags för måndag igen och meat-free Monday. Det försöker vi och det är ju faktiskt enklare att komma ihåg det och få in vanan om man alltid gör det samma dag och därför är just ”meat-free Monday” så himla bra
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den här linssoppan, med vitkål och apelsin, är ytterligare en av alla de maträtter som visade sig bli mycket godare än vad jag trodde att den skulle bli när jag läste receptet (jag måste nog vara en ganska kräsen receptläsare eftersom det fenomenet inträffar så ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.