Att fylla fläskfiléoch kyckling tycker jag är riktigt najs. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad
Fläskfilé med tomat, mozzarella och basilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva med mozzarella, lök och tomat och basilika, krydda med salt och svartpeppar
Fast vi gjorde på ungefär halva receptet och använde fläskytterfilé i stället för fläskfilé. Köttet går att göra dagen innan, och sen kan man göra dressingen och lägga upp på förmiddagen
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Nu tror jag att jag ska lägga mig på soffan ett tag och fundera på dagens middag eller kanske sova ett tag
Fläskfilé fylld med fetaost, soltorkade tomater och bacon. Blanda ihop fetaost, hackade soltorkade tomater, några hackade färska basilikablad och bland i lite av oljan från dom soltorkade tomaterna
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen och tomaterna över pastan. Idag har Olivia haft kalas igen, på eftermiddagen kom släktingar och fikade blåbärspaj, äppelkaka, kladdkaka med päron och After Eight , dajmtårta , kladdkakemuffins och kokosmuffins
I fredags provade vi fläskfilénoch kombinerade detta med lite parmaskinka och soltorkad tomat. Jag har fått förmånen att prova kött från Bodalsgris (Coop Bohuslän-Älvsborg)och vill ge en liten återkoppling kring detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.