Lägg itofu och sesamfrön och stek tillstofun är gyllenbrun, knaprig och täckt av sesamfrön. Låt spenaten slaka i en het kastrull och pressa ut överskottvätskan
Idag blev det en enkel stir-fry med spenat och tofu som jag stekte ihop med vitlök. Till Vera stekte jag tofubitar utan chiliflakesvilket hon åt glatt av efter att ha petat bort alla spenat
shitake, spenat och tofu. Vanligtvisgillar jag inte smaken på tofu, men i detta fall var den ganska hårt stekt, och dessutom indränkti den kryddigachilisåsen, så den smakade riktigt gott
När jag lade fram att vi skulle få spenatsoppa en dag denna veckan, rynkades det lite på näsan. Men den här soppan fick en litentvist och blev supergod
Rekomenderar att använda en ganska smakrik ost, då spenateninte har så mycket smak. Jag gjorde receptet iportionsformar, tyckte det ser literoligare ut
Jag börjar faktisktbliliiite småstolt över minaskillsi att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bliriktigtsmarriga
rökt tofu, örttofu, silkestofu, hård tofu, marineradtofu, friteradtofu, fryst tofu. Särskilt när det numera finns så många roligavarianter att få tag på, låt oss nämna ett par bara för sakens skull
Tinaspenaten om den varit fryst. Idag var det lite kallare ute. Så då blev det spenatsoppa. Fräs spenat och lök iolivolja några minuteri en stor kastrull
Jag är verkligen en torkad-pasta-galning och använder mig sällan av färsk. Använder du dig av färsk spenat så ta bort de allra kraftigaste stjälkarna och strimla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.