Riktigt gott alltså och tillsammans med ett glas vitt vin är detta en utmärkt förrätt. Toastskagen är ursprungligen Tore Wretmans â€uppfinning†och är idag en väldigt vanlig förrätt i det svenska köket
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. Lägg röran på brödskivorna. 300 g Räkor med skal. 11/2 msk Pressadcitronsaft. 11 msk Majonnäs. 11 msk Crème fraiche. 120 g RuccolaSkalaräkorna och hacka grovt. 1Stek brödskivorna i smör tills de är frasiga. 1Lägg toastskagen på en bädd avruccola och garnera med en citronskiva
Klart minus är skagenröran som är gjord på räkor i saltlake. Jag är en utavalla som ofta väljer detta om jag går på en klassisk känd restaurangbara för attkunnagöra en bedömning på vilken restaurangjag tycker serverar den godaste
Toastskagen är för attvara ärlig inte min favoritbland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det harattgöra med attjag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrarlöjromstoast) men den här blev ändå godare än jaghade tänkt mig
Toastskagen en riktigt klassiker. Du kanförberedaräkröran, men när du har stekt brödet och lagt på räkröran så ska den för bästaresultatserveras direkt
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt attbaraköpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Blandannat en av de kanskegodastetoastskagenjag ätit (malligtjag vet men den var så god. Hon hjälpte mig med lite datorprylar som är som grekiska för mig och jagserverademat & vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.