Idag har jag sprungit snabbare än om jag hade haft döden i hasorna. Näe, det handlade inte om att få ha livet i behåll även om det kändes som om jag skulle dö mot slutet
Sätt ugnen på 200°C. Mosa lingonen med t ex en mixerstav. Tillsätt honungen och rör om med en sked. Blanda ihop de torra ingredienserna - mjöl, havrekli, fruktsocker, bakpulver, kanel och vaniljsocker
Denna tårta är vanlig sockerkaksbotten med en vaniljmousse,hallonsylt och jordgubbsmousse och täckt med marsipan och alla dekorationer är gjord i marsipan förutom kulorna
Jag har bakat mycket nu på senaste. Mitt senaste bröd, surdegsbröd med frukt blev inte så bra så jag gjorde en likadan deg igår fast låter den nu bara kalljäsa i 18-20 timmar samt att surdegen denna gången var lite lösare och mycket mer bubblig, kanske blir det bättre nu
Igår hade jag och några tjejkompisar julbak. Så himla roligt och mysigt att baka tillsammans, och det bästa av allt var när vi skulle hem (även om det blev stressigt) så fick man med sig sex olika sorter
Igår var några vänner hos mig för att ha tacoskväll. Tacos var något som vi i vårt lilla gäng ständigt åt tillsammans under våra tjejkvällar, så efter att inte varit alla tillsammans på ett år var det faktiskt dags att ta fram dem små salladsskålarna, såserna, köttet, och brödet igen
Jag har förmånen att få kalla ett gäng fantastiska tjejer för mina bästa. Sju gamla klasskompisar från gymnasiet, varav några hängt med sedan låg- och högstadiet
Vispa ägg och socker poröst. Blanda vetemjöl, musli och bakpulver i en djup tallrik. Tillsätt det torra samt, margarin, mjölk och 1 dl lingon till äggsmeten
Visste ni att den 5 februari är Nutella-dagen. Inte. Om ni nu har missat denna dag hel, så kommer jag till er räddning med en super enkel Nutella Brownie recept som ni kan bjuda familjen på till efterrätt idag
Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.