För jag har inte hängt medpå att det redan är TISDAG. Jag påverkas av vädret och sådana här dagar när allt är grått och det regnar vill jag helst bara stanna inne
1 dl rödvin 1 msk grillkrydda 1 st lök 1 röd chilipeppar 3 dl rödvinsglögg 5 dl vispgrädde 500 g passerade tomater 5 st morötter finrivna 1 st grönsaksbuljongtärning 1 st köttbuljongtärning 1-2 dl chilisås 2-3 msk socker smaka av med grovmald svartpeppar och salt
Sedan var det dags igen att knåda lite, innan jag formade dem till fyra limpor/bröd som jag la på två plåtar, penslade med smält smör och naggade med en gaffel
Nåja, resten av veckan kanske är att ta i, men om ni följer tipsen nedan så blir det säkert tre ytterligare middagar och tre lunchlådor till två vuxna över efter grillningen, och säkerligen är en del luncher och middagar nästa vecka för de flesta uppbokade med avslutningar, studentmottagningar, sommarfester och liknande
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller påmed nya tips in i det sista. Lägg på After Eight-plattorna tätt intill varandra medan kakan fortfarande är ljummen
Bryn smöret i en liten kastrull påmedelvärme. I med det avsvalnade smöret. Här kommer lite inspiration till vad man kan bjuda på när gästerna kommer på nyårsafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.