Efterrätt

Efterrätt

Kolapaj med lingon

Kolapaj med lingon

200 g digestivekex (eller pepparkakor) 100 g smör 1 krm flingsalt 1 burk karamelliserad mjölk (dulce de leche) [á 397 g] 2,5 dl vispgrädde lingon, frysta
Kladdkaka med kokostosca

Kladdkaka med kokostosca

Ingredienser Portioner. ca 40 bitar Kladdkaka 4 ägg 6 dl socker 175 g smör 3 dl vetemjöl 1 dl kakao 2 krm salt 1 tsk vaniljsocker Kokostosca 75 g smör 2 dl socker 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl ljus sirap 200 g kokos (gärna kokoschips) Lägg till i inköpslistan
Äppelkladdkaka med kanelfrosting

Äppelkladdkaka med kanelfrosting

Ingredienser Portioner. 10-12 100 g smör (+ extra till formen) 100 g hackad vit choklad 2 dl strösocker 1 1/2 dl vetemjöl 1 krm flingsalt 1/2 tsk malen kanel 2 ägg 1/2 tsk finrivet citronskal 3 dl rivet äpple riven kokos (till formen) Kanelfrosting 300 g färskost 3/4 dl florsocker 1 dl vispgrädde 1/2 tsk malen kanel ca 5 äppelchips 1 dl hackade hasselnötter Lägg till i inköpslistan