Timjankyckling med sparris och kantarellrisotto
Christofers Kök
Christofers Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Timjankyckling, 4 portioner 4 kycklingbröstfiléer 1 msk hackad färsk timjan
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk nymalen svartpeppar
  • 1 msk soja
  • 200 g sparris
  • smör till stekning
  • hyvlad parmesan och lite färsk timjan till garnering
  • Kantarellrisotto
  • 1 liten gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 3 dl arborio- eller carnaroliris
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 liter hönsbuljong
  • 300 g färska kantareller
  • 1 1/2 dl riven parmesan
  • salt
  • vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.