Sötman i fikonen och i sylten var så fint i balans med syrligheten och saltigheten i getosten. Fick besök av Taikuri en kväll och bestämde mig för att laga snabbispastejer, de var kanske de bästa snabbisarna jag varit med om
”After the fashion of modern beer baths a new composition uses favourable effects of beer yeast for the skin…has excellent moisturizing, antiseptic and mild healing and anti-flammatory effects
Stöt saffranet tillsammans med lite av sockret i en mortel. Dela i två lika stora delar. Smula ned jästen i en degskål, slå över lite av den ljumma degvätskan och rör tills jästen lösts upp
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line itwith parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.