Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Fredagens middag blev vare sig den traditionella pizzan eller dess vikarie charkuteribrickan. I stället drog jag mig till minnes en lyckad pastarätt som jag lagade för några år sedan, men som sedan fallit i glömska
Mer svamp. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risotto med purjo och bacon
I mitt tillfälliga två kvadrats-kök är långkoken en räddning. Hittade fin oxkind i butiken och gjorde en rödvinsbräserad sådan med en limesmetana och ett fänkålsmos
I helgen hämtade jag ut en ny mobil då mitt abonnemang snart skulle förnyas och ja, jag håller mig kvar i iPhone-svängen än trots ett litet avbrott ett tag då jag testade nya Lumia från Windows men återgick till iPhone efter det iaf
VARNING FÖR FUL BRUN MAT. MEN DEN ÄR GOD. Idag blev jag sugen på köttbullar. Jag tycker att det är hur gott som helst och faktiskt rogivande att stå och rulla själv
Jag är tillbaka. Igen. Denna gång beror avbrottet på att jag avslutat gammalt jobb och påbörjat nytt. Plus att vi är mitt uppe i inskolningen av dottern
Men ett litet tillfälligt växthus med tomat, paprika och gurka har vi ändå haft. Vi har inte odlat så mycket i år som vi brukar, eftersom vi flyttade i våras
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Ena dottern fyller år i närheten av Halloween och varje år håller vi åtminstone en Halloweenfest. Vi klär ut oss och tar fram det pynt vi sparat på oss genom åren
Till min absoluta stora fasa tog mitt bildkonto som är kopplat till bloggen slut igår, jag har varit dum att inte minska bildernas format så nu var kvoten på kontot fyllt och jag kunde inte lägga in fler kort, löste det tillfälligt genom att rensa bort visa inlägg men det hjäper ju bara för stunden, vill ju liksom inte starta en ny blogg, hoppas nu har löst det genom att koppla ett extra mailkonto till bloggen
En av de allra första matlagningstävlingar jag vann, var med en marängtårta. Jag visste nog inte ens att det kallades Pavlova på den tiden, Det var alldeles i början på 80-talet, så det är ju ett tag sedan och mycket har hänt på matfronten sedan dess
Det hade vi också, lite tillfälligt (uppenbarligen). Nu tror ni väl att vi har slutat blogga. Det har helt enkelt varit en intensiv jobbperiod och med alla andra fritidsaktiviteter vid sidan om så har inte tiden räckt till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.