Koka resten av rödbetorna i saltat vatten tills de är klara, ca 20-40 min beroende på storlek. Rosta resterande kokta rödbetor i ugn 200° i ca 10 min. Bellingham ancient eart, chenin blanc 2013. Chablis domaine de la boissonneuse, 2012. Ställ moussen i frysen 15-20 minuter, sedan i kylen tills den ska spritsas. Kör till sorbet i glassmaskin ca 20 min. Beerenauslese, cuve 2011. Moscatel de Setubal 2008. Koka resten av rödbetorna i saltat vatten tills de är klara, ca 20-40 min beroende på storlek. Rosta resterande kokta rödbetor i ugn 200° i ca 10 min. Bellingham ancient eart, chenin blanc 2013. Chablis domaine de la boissonneuse, 2012. Ställ moussen i frysen 15-20 minuter, sedan i kylen tills den ska spritsas. Kör till sorbet i glassmaskin ca 20 min. Beerenauslese, cuve 2011. Moscatel de Setubal 2008
Om du själv är sugen på att börja prenumerera på Smakbox så får du hela 20% rabatt på första boxen vid start av ny prenumeration om du anger koden MYKITCHENSTORIES
Hittade denna fisken på Ica igår. Escolar, även kallad smörfisk. Har inget minne av att jag har ätit den förut, och har nog knappt ens sett att det går att köpa den
Häll över filén och grädda i 200 grader i ca 90minuter. Tips från en klasskompis. Väldigt gott. Köttet var var väldigt saftigt och härligt, men tyvärr så blev såsen lite för salt
Hittade några nya sorters korv när jag var på flygis i Norrtälje. Blev bjuden på middag igår, så hade ingen matlåda till skolan idag, så slängde därför ihop lite korv och stekt potatis
Hittade ytterliggare en ny sorts korv på ica. Denna var med smak av chili, lök, cayenne och ingefära. Smakade ungefär som chorizo skulle jag nog vilja påstå, men chorizo är godare
April gick nyligen över till maj och nu börjar det verkligen kännas att sommaren är på gång. Under april så besöktes Matskafferiet av över 30 000 unika besökare och vi tänkte testa något nytt och tipsa om vilka recept som varit mest populära den senaste tiden. se Dela receptet "Populära recept under april2017" med dina vännerFacebookPinterestTwitterSkriv ut Prenumera på nya recept
Redan april och fortfarande har vi underbara vårdagar här hos oss. 200 g oreokakor100 g smör150 g Marabou Oreo3 äggulor3 äggvitor1 dl socker1 msk vaniljsocker300 g philadelphiaost4 dl vispgräddeGör så här. Ta fram cheesecaken minst 20 minuter innan servering. Kram 200 g oreokakor
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.