Lördagsmat - Rödvinsbräserad oxkind med fänkålsmos & limesmetana
Din husmor på nätet
Din husmor på nätet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 6 timmar
  • 1/2 kg oxkind
  • 1 msk smör
  • 1/2 flaska rött vin
  • 1/2 liter kalvfond
  • 1 lagerblad
  • 1 morot
  • 1 gul lök
  • 4 vitpepparkorn
  • 2 msk balsamicosvartpeppar
  • 1 fänkålsstånd
  • 1/2 rotselleri
  • 1 dl grädde, 1 dl vatten
  • 1 lime
  • 1 dl smetanavitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.