När vi grillade i fredags så gjorde jag lite nya tillbehör, jag gillar mycket skålar på bordet. inte det silvriga paketet som man använder till ischoklad
Här kommer några goda tillbehör som passar fint till grillat som vi har haft den senaste tiden. Häll i grädde i varje form, fyll dock inte ända upp till formens kant med grädde för det kommer att bubbla i formarna när de står på grillen sedan
Grillen kommer att användas lite flitigare (vi grillar ju visserligen året runt, men det blir ju mer nu) och det lär bli mat av den mer "lätta varianten" på tallrikarna
Vik folien runt fyllningen och stäng till ordentligt. lite olja till pensling. Riv 4 bitar aluminiumfolie (du kan behöva 2 bitar till varje paket), och pensla med lite olja i mitten på arken. Lägg paketen på grillen i 10-15 minuter
så då förstår ni hur bra och god den är Så häromdagen slängde jag ihop en sådan sallad och med lite kycklingfilé till och en basilikasås, fick man till en riktigt härlig middag
Grillarna går varma till höger och vänster för tillfället känns det som, så vad kan väl passa bättre än att ni får några tips på smaskiga grilltillbehör från Mårtenssons idag
Till middagsmaten på nationaldagen gjorde jag ett nytt tillbehör som vi åt till rostbiff. Det blev riktigt gott och var enkelt att göra, så denna kommer vi nog köra på midsommar till grillat kött
Ylva och jag har många intressen gemensamt, inte minst kärleken till naturlig och ekologisk mat. Ylva bjöd på en mycket annorlunda och smakrik pesto till frökexen, med en bas på surkål istället för basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.