Onsdag -  Mitt i veckan!
Livet På Bankgatan
Livet På Bankgatan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 4 ägg
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 dl keso
  • 1 näve färsk spenat, hackad i mindre bitar.
  • 0.5 dl creme fraiche
  • 1 msk pesto
  • 2 msk riven parmesan.
  • Örtsalt, tex herbemare och svartpeppar
  • Rör ihop alla ingredienserna till fyllningen och smaka av med örtsalt och nymalen svartpeppar
  • Lägg en sked fyllning på varje plätta och tryck ihop den lite innan du rullar så att fyllningen fördelas jämt. Lägg ganska tätt i en form och strö över riven ost, gärna lite parmesan också och gratinera ca 15-20 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.