Häll på rubbingen och lägg köttet i en plastpåse, ini kylen över natten. Till detta blev det grilladsparris, tzatziki, en basilikamajonäs och färskpotatissallad med fetaost
Här hittar du mittbidrag som jag gjorde i år till Utseende tävlingen =). Men hon ville bara dela med sig av vilkaingredienser hon använt och intetillvägagångssättetvilket är litetråkigt för jag blev ju väldigtnyfiken på att baka och smaka dom
Här kommer mittbidragtill Månadens Sötsak. Tog ett recept som jag hade sedan tidigare och bytte ut smaksättningentill krossade polkagrisar och mörk choklad ibitar
Tillsätt sedan hälften av mjölblandningen under omrörning (man kan använda elvisp men på lägsta hastigheti så fall, annars funkar det med handvisp), häll på hälften av mjölken under fortsatt omrörning
Blanda i crème fraiche och mango chutney. Så här gör du 1 minuter Skala och rivingefäran och lägg den i en skål. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 333 1 ingefära, knappt 5 centimeter. 3 dl crème fraiche
Vispa grädden till mjuka toppar. Förra helgens festligheter räckte tydligeninte haha. Tillsätt chokladen till grädden under fortsatt vispningtills chokladen och grädden blandats ihopordentligt
a december fram till julafton. Förra årets kalender hittarni Här. Tillsätt grädde och kryddor. Jag villnaturligtvisbidra med något typiskt svenskt som vi äter på julen
Bland de inbjudna bloggarna finns flera vänner och bekanta tillmig. De trogna läsarna minns kanske mitt besök på Scans slakteriiLinköpingi början på mars förra året, där jag fick stycka en halv rapsgris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.