Däremot gillarvi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstigmiddag oavsett om du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Jag var sugen på torskfilé och jag stekte torskfiléntillsammansmed de goda kantarellerna. Skär den färska torsken ibitar och krydda med salt, citronpeppar och pressa över litecitron
Cannelloni (fyllda pastarullar) åt jag för första gången på en litenitaliensk restaurang i Göteborg efter att ha sprungit Göteborgsvarvet i år och jag blev såld direkt
Koka bort vattnet från kantarellerna och låt dem steka med en klick smör, salt och peppar. Hacka löken och vitlöken och fräs den tillsammansmed köttfärsen
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. ä. r. k. o. m. e. t. p. s. å. n. y. c. g. d. h. u. l. f. ö. D. a. b. ". v. x. K. ♥. -. 2. T. 4. R. 1. j. ½. ,. L. F. S. B. V. s t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.