Förra veckan lagade jag den här goda rätten medfläskfiléochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Fläskfilémed gorgonzola ochfärsk fettuccine. Tillaga fläskfilénoch låt sedan puttra ihop med såsen. Koka pastan och servera allting med en enkel sallad
Hetta upp olivolja och fräs kålen med rivet skal från en citron och ett par msk hackad färsktimjan. Det blev helstekt fläskfilé i ugnen med hasselnötspotatis och varm salladskål, smaksatt med citron ochtimjan
Medanfläskfilén är inne I ugnen förbereder du dem andra momenten. Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Sås medfärskakantareller som fullständigt smälter i munnen och potatis till det. Fläskfilén ansas, kryddas lätt med örtkryddor och steks så att den precis får stekyta
Blanda allt med hackad persilja och repad timjan. Hetta upp en stekpanna riktigt hett, gärna med fettet från baconen kvar – ha annars i en klick smör och ha ner fläskfilén hel
ett gäng färskakantareller. Hacka dom färska örterna och tillsätt. några färska gula lökar. Den här gången fick dom hamna i en gryta tillsammans med nyplockade kantarellerochfläskfilé, gott, gott
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa medfärsktimjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsktimjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 1 kruka färsktimjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.