Jag dricker den väldigt ofta och känner mig därför mycket pigg och med dubbel ork som vanligt. Receptet kommer från denna fina bloggen som jag besöker ofta och finner goda nyttiga recept
Nu vila innan kosan styrs mot Varberg igen. Då skriver jag lillördag igen. Och nu tycker jag sannerligen att det börjar bli dags att dra i den där tidsbromsen
All cred för ostbollarna på bilden ovan måste jag dock ge min kusin Carl, som jag outsourcade det här momentet till när jag förberedde nyårsmiddagen, och insåg att det skulle bli svårt att hinna med allt om jag inte satte släkten i arbete
Tillagningstiden är lååång men förberedelserna är minimala. Jag brukar alltid göra en laddning när jag vill äta mer strikt, dels för att det är så praktiskt att ha i kylen, dels för att det är så gott och lätt att kombinera med olika typer av tillbehör
Hit kan rätten förberedas. Koka upp vattnet, tillsätt buljongtärningarna. Under tiden vattnet ska koka upp, skala och riv morötterna på den grövsta sidan
Du behöver. Kiwiglass som är nyttig, god och enkel att göra. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
I receptet står det att man endast ska röra ihop degen kvällen innan, jag har testat receptet två gånger nu och valt att arbeta in mjölet med köksassistenten, fungerar också utmärkt
Blanda tonfisk, hackad rödlök, crème fraiché och lite klippt dill. Bred röran på de 4 landgångsbröden. Detta är bäst att göra dagen innan så det får "gotta" till sig
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.