Det här är en av våra topp fem vanligaste middagar hemma. Lilltjejen och Sarah äter den vanligtvis med kyckling, men det fungerar precis lika bra med quorn, vad Sarah än må hävda
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. Säkert kan dom komma till nytta för någon framöver, kanske redan till helgen kanske
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Att vi hade sushikväll i helgen är ingen hemlighet, det kunde man se både här och där. Det har stått på agendan ett bra tag nu och eftersom vi gärna ville ta hjälp av ett proffs första gången det skulle ske, så var Freddy inräknad i planerna
D. e. t. ä. r. j. u. i. k. g. o. J. a. b. ö. d. p. å. s. m. c. h. y. n. L. l. v. ,. f. I. R. F. 4. 0. 2. 3. +. (. ). /. x. 7. 1. 5. V. B. K. G. -. T. s t. d l
Jag kallar det för ”The Franska”…. The Franska – Version #2. Äntligen, ett supergott LCHF-bröd. Det är nog första brödet som jag har fått till en aning som ett riktigt bröd som dessutom har en liten hård skorpa på ytan
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Transfer to bowl with infused oil, season to taste with a little more salt and pepper, and toss to coat, shaking bowl roughly, until a thick layer of mashed potato–like paste has built up on the potato chunks
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.