Lätt och god mat. 4 kycklingfiléer som steks med salt&peppar En bunt med ärtskidorEn paprika i bitarEn halv purjolök En paket äggnudlar 2 hönsbuljong tärningar1 liter vatten Spiskummin Chilikrydda Gör det till en soppa och lägg i kycklingen. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer s
Lägg det i en plastpåse tillsammans medkycklingfiléerna. Blanda nudlaroch sallad i en stor skål. Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen
Servera mednudlarnaoch garnera ev med koriander. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär kycklingfilén i bitar och stek i smör- &rapsolja i en stekpanna
Stekt kycklingmed ugnsbakad potatis och koriander. Äkta hälften envisas alltid med att köpa hem djupfrysta, wokade grönsaker men jag tycker det blir så mycket fräschare och godare att själv skala och skiva grönsakerna
Nu är vi hemma efter en härlig vecka i Tänndalen och varför är jag inte nöjd på skidåkning då. Vi har ju varit i backarna i 8 dagar från morgon till kväll och haft kul med familjen, släktingar och vänner
Värm på tillsammans mednudlarna under omrörning. Hetta upp olja i en stekpanna, och bryn köttet i omgångar, tillsammans med hälften av den röda chilin, ingefäran och five spice
god och kalori fattig rätt med shirataki nudlar i samarbete med svenskkosttillskott. Blanda i shirataki nudlarna, låt det koka upp igen sen servera med
Krydda kycklingfilénmed salt och peppar och stek i olja tills den blir genomstekt. När nudlarna är färdiga, häll av vattnet och häll nudlarna över kycklingenoch broccolin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.