Kyckling med kokosmjölk och nudlar
Anna mitt i maten
Anna mitt i maten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port äggnudlar
  • 1/2 purjolök 2 röda paprikor
  • 600 g kycklingfiléer
  • 1 msk olja
  • 30 g asiatiska kryddor (frysta)
  • 1 burk kokosmjölk ( 400 ml)
  • salt och peppar
  • 1 lime
  • 1. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  • 2. Ansa och strimla purjolöken och paprikan samt skär kycklingfiléerna i strimlor.
  • 3. Bryn kycklingen i oljan, tillsätt purjolök, paprika, kryddor och kokosmjölk.
  • Låt koka ca 8 minuter, smaka av med salt, peppar och pressad limejuice.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.