Kokosmjölk och rödcurry är en kanongod kombination som även passar väldigt bra till kyckling. 500 g laxfilé3 dl frysta wokgrönsaker3-4 tsk rödcurrypasta400 ml kokosmjölksalt och pepparSkär laxfilén i. 500 g laxfilé. 3-4 tsk rödcurrypasta
Lax i rödcurry. Häll curryblandningen över laxen. Klicka i currypastan. Om man som jag vill spara tid genom att hoppa över att rensa och filea fisk så köper man färdigskurna, frysta laxfiléer som bara är att plocka fram när det är dags för middag
Smaka av med salt. Servera med ris. Skär laxen i 3x3 cm stora bitar. Tillsätt laxen och koka på svag värme 3-5 min. 400 g laxfilé. 4 dl Kelda® Thai red curry
Är två burkar, den ena medrödcurry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Använder du färdigköpt currypaste är det speciellt bra att komplettera med ingefära, vitlök, schalottenlök, citrongräs, limeblad och koriander eftersom den ofta har en plattare smakpalett med mer hetta och sälta än aromatiska noter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.