Rätten går enkelt att göra vegetarisk genom att byta ut fisken mot mer grönsaker. Just nu är bloggar, tidningar och TV-programmen fyllda medjulmatsinspiration
Servera medwokadegrönsaker. Johan är i Stockholm och jag fredagsmyser medOliver som äntligen sover. Nu ska jag fortsätta fredagskvällen med Ben & Jerry
Hetta upp olja i en panna och woka grönsakerna. Krydda medlite salt och peppar. Igår kväll åt vi en laxrätt från Linas Matkasse som genast blev en ny favorit och absolut kommer att lagas igen
Lägg grönsakerna överst i formen. Laxirödcurry. Häll curryblandningen över laxen. Om man som jag vill spara tid genom att hoppa över att rensa och fileafisk så köper man färdigskurna, frysta laxfiléer som bara är att plocka fram när det är dags för middag
Skär valfri mängd kålrot, morot och purjolök i tunna strimlor och woka iliteolivoljai några minutertillsgrönsakernablirlite mjuka, men fortfarande har kvar lite spänst
servering blanda iröd mangold och koriander. wokgrönsaker från Findus. Stek grönsakerna. nästan färdiga, värm woken med kokosfett till den blir rykande varm
500-600 g laxfilé, utan skinn. 1 zucchini, ca 300 g. 1 knippa salladslök. 1 kruka koriander. 2-3 msk rödcurrypasta på burk. 1-3 tsk fisksås. 1 limei klyftor. 1 jalapeño, i tunna skivor. 4 port risnudlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.