Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Innan receptet - här kommer veckomenyn. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Passa på att använd er av höstskördenoch gör då gärna palsternacksstompen. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt ävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Okej, det här är kanske det minst märkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Förstår ni hur enkelt det är att göra god, billig, näringsrik och köttfri mat genom att röra till en soppa
Grunden i en indisk curry är att först steka en smaksättning med färska kryddor, som brukar bestå av vitlök, ingefära och chili, samt något som ger konsistens
Klockan är två pånattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Och till maten öppnade vi ett gott rött vin som vänta några år på att få komma upp ur källaren…. Igår kändes det som hösten öppnade dörrenoch tittade in
Kanske borde jag pröva att göra crèmenpå ljus choklad, med päroncognac. Första gången smaksatte jag den med cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
Ett tips påen rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät och fin tårta
Kanske för att jag har mer rutin, och inte längre känner mig lika handfallenochicke-autentisk när det kommer till det vi lite slarvigt benämner som astatisk mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.