Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland rödalinser-soppor kom jag till slut fram till att medliteförändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
Det är alltid kul att testa lite nya smaker och genom att googla runt bland rödalinser-soppor kom jag till slut fram till att medliteförändringar här och där skulle detta bli både enkelt, billigt och nyttigt
Det är ju ingenvidarebildprecis men måste varmt rekomendera denna thailänskinspirerandemåltid. I skålen på bildenligger enbart matyoghurt medmyntakvist salladen är enkel och kycklingrätten serveras medris
Vi startar veckan med ett snabbt vardagstips. Testade en färdig grytbas. Servera med kokta risnudlar. Strimla köttet och fräs i smör tills det är genomstekt
Förutom kycklingmed cashewnötter är Pad Thai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa medi nån minut. Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Koka nudlarna al dente i saltat vatten, sila och skölj med kallt vatten. Marinad. Stek ihop allt ett par minuter och smaka av med salt, peppar och ev soja
Värm en stor stekpanna eller wok på hög värme medlite olja och woka snabbt rödlöken och paprikantillsammansmed de två andra pressade vitlöksklyftornai någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.