Quorn -. Thai -. I dagarna har jag i samarbete med Knorr testat deras smidiga middagskit. Green curry -. Nu är jag inte alls vegetarian men jag försöker att äta mer vegetariskt och därför kunde jag enkelt tillsätta 250 g quornfilé istället för kycklingfilé som instruktionerna säger och få en lika mumsig maträtt på mina egna villkor
Jag gillar att göra den på quornbitar, aubergine och extra chili. Det är thailändskt och man kan hitta dessa små godingarna i affärer med östasiatiskt sortiment
Det är ju ingen vidare bild precis men måste varmt rekomendera denna thailänsk inspirerande måltid. I skålen på bilden ligger enbart matyoghurt med myntakvist salladen är enkel och kycklingrätten serveras med ris
den här tokgoda thaigrytanmedquorn och rödcurry. Quorn, som är ganska likt kyckling till konsistensen, kan vara ett bra alternativ för den som vill prova på att äta vegetariskt men som inte riktigt vågar ge sig på rätter med bönor och linser
Är två burkar, den ena medrödcurry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Eftersom jag inte hade tid eller ingredienser till att göra egen rödcurrypaste som blir absolut godast tog jag dels vanlig rödthaicurrypaste och även den syrligare mindre heta chilipastan Nam Prik Pao som man använder till den hetsyrliga soppan Tom Yam Kung (ifall den är med räkor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.