Man ska ju inte äta mackor då men jag är mackoman så jag blir glad när det finns bröd som ärbra. Jag måste sänka de flesta värden som är ondsinta så jag behöver nyttigheter
Ungefärsåhär gick det till. Min mamma har noterat att det inte äts så mycket kött i detta hemmet. I onsdags när jag var ledig var jag verkligen produktiv i köket
Gör såhär. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Testa att baka surdegsbröd du också, det är inte alls så svårt som det kanske verkar. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara ärså simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Gör såhär. så du får ett hål för vaniljkrämen. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Gör såhär. Igår bakade jag årets första lussebullar och de blev jättegoda. Jag brukar hinna baka lussebullar 2-3 gånger under november-december och prova lite olika former men den här gången blev det klassiska lussebullar med russin i. Värm smör och saffran i en kastrull, häll i mjölken så att degvätskan blir 37 grader. Grädda i mitten av ugnen i 5-10 minuter tills de har blivit gyllenbruna och är genombakade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.