Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Slush puppie för vuxna. För att det är lill-lördag, semester, till helgen eller bara för att det faktiskt fortfarande är sommar och för att det är så gott
Kanske sommarens sista sallad. Melon & fetaostsalladca 500g vattenmelon, skuren i tärningar ca 2x2 cm2 pkt fetaost, smulad1 salladlöknågra blad myntalite olivoljasalt, svartpepparHacka lök och örter, blanda allt, smaka av med salt och peppar, eventuellt kan det behövas en lite skvätt citron
Idag kan jag helt ärligt säga att sommaren har kommit till bygden, hurra. Första dagen som jag inte frusit varken på morgonen, lunchen eller nu på kvällskvisten
Det här är väl en av de lättaste förrätter man kan servera. Du tar en god melon, gärna den som kallas Piel de Sapo, lustigt nog även på svenska vilket antagligen beror på att den korrekta översättningen är paddskinn
Ingredienser Portioner. 4 ca 1 kg melon 2 dl matyoghurt 2 msk flytande honung mynta eller citronmeliss Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär av en tunn skiva på melonerna så att de kan stå. Skär av ett stjärnformat lock genom att med vass kniv skära v-formade snitt runt melonen och sedan lyfta av locket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.