kan i och för sig bero på att jag legat pladask halva veckan. Jag brukar göra den när jag står vidspisen och fixar kvällsmaten typ, då när jag ändå är i farten
Koka upp din buljong enligtförpackningen, hittar du intedashi, välj misoistället. slanta moroten, tunna skivor av svampen, hacka chilinfint och strimla ner ingefäran
Jag har lääääänge velat lära mig om hur man gör ost. Igår var en sådan där Aha- upplevelse dag. Jag har testat på att göra bondost här hemma men, aldrig " vanlig" ost
Att koka egen buljong är ett bra sätt att ta hand om köksträdgårdens fulingar. Oformliga grönsaker, knepiga lökar och köksträdgårdens kantstöttingar ger fantastisk smak även om de inte är supersnygga
(Förutsatt att man använder sig av vetemjöl eller lantvete och intesiktaddinkel. Jag återkommer om jag kommer på hur man gör en snygg förpackningtill det här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.