Idag gick iväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klicka i creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner lite rosmarin, låt sjuda någon minut
Idag är det min förlovningsdag och det kommer att firas med att gå ut och äta ikväll. Igår bjöd vi hem vänner och jag rörde ihop en tapenade att ha till det nybakade brödet
– ½ tsk färsk rosmarin. Spansk tapenade är ett av de mest kända recepten av medelhavsmat och är perfekt för att servera till en lyxig frukost, cocktailparty eller snabb lunch
Ringla över ganska rikligt med olivolja så att alla potatisarna får en oljig yta. Till 2 portioner la jag i 5st lätt krossade vitlöksklyftor(kvar i sina skal) och färsk rosmarin
ex delade LCHF Rolls (receptet hittades här) frasiga högst upp i ugnen i 225 grader (snittytorna uppåt såklart), klicka på tapenade och toppa med färska basilikablad
Smaksätt med svartpeppar. Häll på lite extra olivolja ovanpå tapenaden så håller den längre. 2 drag med svartpepparkvarnen. 2 drag med svartpepparkvarnen
Det är mycket gott med en tunn skiva rostad baguette och en röra som tilltugg eller till en soppa. Sila bort vattnet och lägg fikonen tillsammans med resten av ingredienserna utom oljan i en matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.