Vilket underbart väder det är och semestern har precis börjat. Solen är helt klart en humörshöjare. I kväll har vi grillat torskrygg i en krämig sås i folie, men det receptet kommer jag att lägga ut i morgon
Idag är det min förlovningsdag och det kommer att firas med att gå ut och äta ikväll. Även om jag tycker väldigt mycket om att laga mat så tycker jag att det är så mysigt att få gå ut och äta och att bli lite uppassad
I lördags kväll dracks det champagne och mumsades snittar. Det blev rosmarinkex med parmesan, polentabitar med timjanröra och soltorkade tomater på och så grön tapendade på små bitar av rostad baugette
ca 1,5 dl Tapenade – härlig röra av oliver och kapris med sälta av sardeller. Tapenade är gott att klicka på rostat bröd, crostini eller som en klick bredvid en bitt kött, på pastasalladen eller den franska potatissalladen
Godmorgon på dig. Hoppas allt står bra till en sån härlig lördag som denna. Själv är jag i Stockholm och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nått mys blir det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.