När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Då jag satt i bilen på väg från Sälen förrförra söndagen och hade lite tråkigt skickade jag iväg lite mess och spontanföreslog helgen därpå för tapas hos mig
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Tomatsaften sugs upp av brödet och ger en frisk smak. Toppa med strimlad färsk koriander och servera ganska omgående, så att de rivna äggen inte hinner bli torra
Det är verkligen kul att det finns sånt enormt intresse och kunskap kring mat och dryck. Så det var en myslördag igår som avslutades med lite plockmat med god salami och ostar och mousserat i glaset
Årlig bbq på barnens skola och vi föräldrar uppmanades att ta med något som representerade Sverige. Färskpotatis är Sverige för mig och lax är Sverige för många utlänningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.