Från dagenslångpromenad vid havet, hann ut precis innan värsta regnet kom. Då och då kommer jag att dela mina tankar och recept härinne som vanligt, följ gärna bloggen genom att anmäla dig till nyhetsbrevet så du inte missar nåt inlägg
e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Har lagt mig efter att "Bolibompa" har tagit slut och sovit djupt (sömnproblem = borta)
Mitt svar då, samma somom jag skulle fått frågan idag. Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Bäst tycker jag om Dufvenkroks glögg med whiskysmak eller den som smakar konjak. Ett halvt världsberömt recept från GöteborgsPostens lördagsbilaga, Två Dagar
Men om du verkligen ska göra det någon dag, så är det alltså idag. Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariska recept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Men så gott som alla LCHF-förespråkare har idag gått över till att ta bort spannmål helt ur kosten. Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Inlägget Iskaffe och lite tankarom hälsan dök först upp på Grönt varje dag. Jag har druckit denna den senaste veckan dagligen & ett smått beroende har infunnit sig
Men så kom den med förra leveransen av Årstiderna. Med det sagt ska jag tillägga att jag har “ruvat på den” i nästan två veckor innan jag kom på vad jag skulle göra med den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.